fallback-image

3 måder at skabe bedre selvforbedring med hjælp fra din hund

Nodder til dig

  • Mandler og valnodder er fulde af antioxiderende stoffer. De har vist sig at sanke kolesterolniveauet i blodet pa grund af deres indhold af enkeltumattet fedt. Det betyder, at de ikke far dig til at tage pa i vagt. Valnodder er rige pa omega 3’er().

Titel:
10 tips til at overvinde din frygt

Antal ord:
952

Resumé:
Har du nogensinde haft en frygt, der afholdt dig fra at leve livet fuldt ud? Maske har denne frygt forhindret dig i at have MERE sjov eller opleve STORRE succes. Ja? Denne artikel vil hjalpe dig med at lare at overvinde din frygt og oge din selvtillid.

Nogleord:
at overvinde din frygt

Artikel krop:
Copyright 2006 Cari Vollmer

Har du nogensinde haft en frygt, der afholdt dig fra at leve livet fuldt ud? Maske har denne frygt forhindret dig i at have MERE sjov eller opleve STORRE succes.

Ja? Sa er du ikke alene. Det har jeg ogsa.

Den frygt, jeg overvandt i nedenstaende historie, er maske ikke min storste frygt, men med lidt refleksion sa jeg, hvordan den virkelig forhindrede mig i at nyde min familie og livet fuldt ud. Det larte mig ogsa en vardifuld lektion om, hvordan det at tage skridt til at overvinde min frygt resulterede i oget selvtillid.

I slutningen af min historie vil jeg give dig tips til at overvinde din egen frygt.

For et par weekender siden tog min mand og jeg vores datter Kasie og min nevo Zach med i et vandland. Vi elsker alle vandet og havde det sjovt, indtil min mand og bornene tog af sted til — vandrutsjebanerne.

Da de entusiastisk lob hen til rutsjebanerne, satte jeg farten langt ned. Faktisk stoppede jeg op, fandt en stol og gik i gang med at organisere vores ejendele(Lær mere om e adultfrienedfinder.com).

https://www.youtube.com/watch?v=CYvjC94jDu72
Da jeg satte mig i en havestol, sa jeg Kasie og Zach suse ned ad deres side-by-side rutsjebaner og styrte ned i det kolige vand med fodderne forst. De dukkede hurtigt op igen, sprudlende og grinende og klar til mere()(https://www.cosmopolitan.com/dating-relationship-advice/).

admin

Related Posts

How To Instantly Turn A Conversation Fun And Exciting

How To Instantly Turn A Conversation Fun And Exciting

Actions Speak Louder…

Actions Speak Louder…

The Mindset

The Mindset

Making kissing less awkward

Making kissing less awkward