fallback-image

Lidt kendte måder til selvforbedring

Da Zach hoppede ud af poolen for at lobe tilbage op ad trappen, sa han grinende pa mig og sagde: “Cari er en tosedreng.” Han havde ret. Det var jeg.

Ser du, selv om jeg elsker vand, har jeg altid varet bange for — vandrutsjebaner.

Men denne dag var presset fra bornene for stort. Jeg besluttede, at det var tid og sted at overvinde min gamle frygt.

Da jeg skyndte mig hen til trappen, blev mit bryst strammet, og min vejrtrakning blev meget overfladisk. Hvert skridt, jeg tog for at na toppen af rutschebanen, fik mig til at fole mig angstelig, akavet og bange til dode.

Jeg fokuserede min opmarksomhed pa den sode og frygtlose lille pige foran mig. Jeg motiverede mig selv ved at gentage mantraet: “Hvis hun kan gore det, kan jeg ogsa gore det”. Da vi naede toppen af rutsjebanen, sa jeg forbloffet til, da hun med ét slag sprang fra det sidste trin til en liggende torpedoagtig stilling. Sa snart den lille pige var ude af syne, var det min tur.

Tiden var kommet – det var nu eller aldrig. Jeg kopierede den lille pige for mig og lagde mig ned pa rutsjebanen med fodderne forst i torpedostil, og mens jeg gjorde det, horte jeg ordene: Jeg horte mine ord: “Kamp ikke imod, lad dig bare ga(Lær mere om e adultfrienedfinder app review).

https://www.youtube.com/watch?v=VKn3_AVNB_k

Mens jeg susede ned ad rutsjebanen, mindede jeg mig selv om, at jeg var okay, at jeg skulle fortsatte med at trakke vejret og slappe af. Da jeg lod min krop ga, syntes den at forsta, hvad der blev forventet af den. Den tilpassede sig rutsjebanens sving og drejninger og syntes kun at stramme sig til som reaktion pa mine bange tanker(). Snart kunne jeg se, at forlystelsens afslutning var nar, og da jeg floj ud af rutsjebanen og ned i det ventende vand, vidste jeg, at jeg havde overvundet min frygt!

(https://www.telegraph.co.uk/online-dating/dating-tips/dating-advice-for-men/).

admin

Related Posts

How To Instantly Turn A Conversation Fun And Exciting

How To Instantly Turn A Conversation Fun And Exciting

Actions Speak Louder…

Actions Speak Louder…

The Mindset

The Mindset

Making kissing less awkward

Making kissing less awkward