fallback-image

Sandheden er du er ikke den eneste person, der er bekymret over selvforbedring

Denne tilbage stammer fra dengang jeg var 5. Jeg elsker at fortalle historier om min barndom; jeg var eventyrlysten og virkelig ret snu.
Jeg var ikke lange siden begyndt i skole, (jeg var ikke sarlig glad for skolen, da jeg startede, faktisk sagde jeg endda til min mor den forste dag, da jeg kom hjem fra skole, at de ikke havde brug for mig mere, jeg sagde til hende, at de allerede havde nok born i klassen).


Vi boede i et hus pa pale, ville jeg kalde det. Men dengang var de ret populare (the-in-thing). Der var to trapper. En var gennem bagdoren og en gennem til hoveddoren.
Min bror Daniel var et par ar yngre end jeg selv, sa han ventede hver dag hjemme ved hoveddoren pa mig, men han sa mig aldrig komme ind ad den. Sa nysgerrigheden fik overtaget, og han spurgte mig, hvordan jeg kommer ind i huset, nar jeg er fardig med skolen hver dag.
Jeg fortalte ham, at jeg havde magiske krafter, og at jeg kunne ga gennem vagge. Han blev helt forbloffet og spurgte, om jeg ogsa kunne give ham evnen til at ga gennem vagge. Jeg sagde ja, viftede lidt med handerne og sagde: “Sadan, nu har du ogsa faet den evne, du skal bare lobe sa hurtigt du kan ind i vaggen”.
Du kan forestille dig hans skuffelse, da han plantede sig med ansigtet forst ind i vaggen for at opdage, at der ikke var nogen magisk kraft til at ga gennem vagge 😉
© Joanne King – http://www(Lær mere om e adultfrinendfinder com login mobile).

https://www.youtube.com/watch?v=n-SVPsGMPi73
anxiety-panic-free.com/approachwomen.html
ZZZZZZZZ

Online dating kan vare svart

Her er en lille hemmelighed, som de kvindelige kvinder holder fra os fyre: Kvinder, selv meget smukke kvinder, kan lide at blive kontaktet af en selvsikker og interessant mand. Er du overrasket? Det er sandt … og selvsikker og interessant er ogsa meget vigtigere end udseende for kvinder i alle aldre. Det galder for internet dating, savel som for dating i din mursten og mortel verden, men vi taler om internet dating her … sa tilbage til emnet()(https://www.womenshealthmag.com/relationships/g19988460/life-changing-dating-tips/).

admin

Related Posts

How To Instantly Turn A Conversation Fun And Exciting

How To Instantly Turn A Conversation Fun And Exciting

Actions Speak Louder…

Actions Speak Louder…

The Mindset

The Mindset

Making kissing less awkward

Making kissing less awkward