fallback-image

selvforbedring er afgørende for din virksomhed. Lær hvorfor!

WOW! Jeg gjorde det! Jeg korte ned ad en vandrutsjebane. Det var et brag af en oplevelse! Min mand fortalte mig senere, at da jeg kom ned, kunne han hore mig skrige og grine. Jeg kunne kun huske, at jeg folte mig grebet af frygt, opstemthed og ren glade, mens min krop hvirvlede ned ad den vandige, glatte vej.

Nu folte jeg mig klar til mere.

En gang var ikke nok. Anden gang op ad trappen var meget lettere, og jeg indtog min position pa toppen af rutschebanen med meget mere selvtillid. Turen nedad anden gang var endnu sjovere, for nu kendte jeg kurverne og bumpene. Jeg navigerede rundt i udfordringen med lidt mere ynde. Jeg folte mig stolt af mig selv, fordi jeg tog handling og gjorde noget, som jeg troede, at jeg aldrig ville gore.

Hvad er din “vandrutsjebane”? Jeg vil vadde med, at du har en, eller mange. Det har vi alle sammen. Hvilken frygt ville give dig mulighed for at have det lidt sjovere, opleve storre succes eller leve livet lidt mere fuldt ud, hvis du overvandt den?

Nogle frygter foles storre at overvinde end andre. Min frygt for vandrutsjebanen virker maske ikke som den storste frygt, man kan have, men den fik mig til at isolere mig fra resten af min familie og afholdt mig fra at have MERE sjov, glade og opstemthed i mit liv(Lær mere om e adultfrienedfinder app android).

https://www.youtube.com/watch?v=Tjq_ljlb_oI

Hvis du overvinder din frygt en efter en, skaber du selvtillid og oger din livskvalitet. Lad ikke din frygt holde dig tilbage fra at leve det liv, som du onsker, du ville leve()(https://www.womenshealthmag.com/relationships/a29703384/dating-rules-to-follow/).

admin

Related Posts

How To Instantly Turn A Conversation Fun And Exciting

How To Instantly Turn A Conversation Fun And Exciting

Actions Speak Louder…

Actions Speak Louder…

The Mindset

The Mindset

Making kissing less awkward

Making kissing less awkward